More


  Campionul Liviu Ivasuc!

  - Advertisement -

  Duminică după-amiază, pe recent inauguratul stadion din Recea, echipa feminină de fotbal Independența Baia Mare a sărbătorit revenirea în prima ligă, marcând 9 goluri în ultimul meci din liga secundă.

  După un parcurs perfect în seria a doua a ligii secunde, cu 13 victorii și un singur egal, fotbalistele antrenate de sătmăreanul Liviu Ivasuc au avut o misiune ușoară în ultima etapă, când au primit vizita echipei Piros Security Arad. Promovată deja matematic cu 3 etape în urmă, Independența a jucat relaxat și și-a asigurat victoria încă din prima repriză, încheiată cu scorul de 6-2. Repriza a doua gazdele au jucat deja cu gândul la șampania pusă la rece, scorul putând fi chiar mai mare decât acela arătat la final de tabelă 9-2. După meci, în cadrul unei scurte ceremonii, fetele lui Liviu Ivasuc au primit tricourile și medaliile de câștigătoare a seriei.Iar la meci a asistat și Dacian Nastai cel care anul trecut lucra împreună cu Liviu Ivasuc la Juniorul Satu Mare. Echipă desființată din păcate, de unde au și plecat alături de antrenor patru fete, Alexandra Ionescu, Andreea Racoş, Tania Mare, Andreea Tătăran, la Independența Baia Mare.

  Iată și lotul care a contribuit la această performanță: Alexandra Boldijar, Alexandra Buftea, Valeria Buftea, Daiana Burde, Marinela Cotos, Camelia Danieliuc, Laura Desmerean, Raluca Dragoș, Adelina Fedor, Ana Maria Florean, Kriszta Haim, Alexandra Ionescu, Tania Mare, Renata Oancea, Andreea Pop, Diana Pop, Denisa Predoi, Andreea Rakos, Cosmina Rotari, Alberta Silaghi, Florica Suciu, Krisztina Szőke-Nagy, Andreea Tătăran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img