More


  Clujenii, la o victorie de finala Ligii Naționale de baschet

  - Advertisement -

  Meciurile cu numărul 2 din semifinalele Ligii Naționale de baschet au oferit satisfacția victoriei campioanei en-titre și echipei din orașul de lângă Cibin.

  U BT Cluj-Napoca a câștigat din nou confruntarea cu CSM Steaua EximBank și mai are nevoie de un singur succes pentru a juca finala. CSU Sibiu s-a revanșat în confruntarea cu CSM CSU Oradea și continuă să spere la calificarea în ultimul act, deși va susține următoarele două partide în fieful adversarei.

  Clujenii și bucureștenii au oferit un spectacol agreabil încheiat cu un succes meritat al gazdelor, 85-75 (40-42). Elevii lui Mihai Silvășan au apăsat pe accelerator după ce oaspeții s-au apropiat amenințător la un singur punct, 71-70, cu patru minute înainte de final. Poate altul ar fi fost rezultatul dacă n-ar fi fost ratările din ultimele două minute ale lui Falker (cinci aruncări libere), Taylor și Lapornik, aruncări de la distanță. Americanul Falker avea să fie coșgeterul întâlnirii, cu 21 de reușite, secondat de sârbul Sakic, 18, de la gazde.

  Sibienii lui Dan Fleșeriu au gestionat mai bine atacurile, reușind să se impună la o diferență de șapte puncte, 85-78, după ce la pauză conduceau cu 47-35. Doi americani au înscris cele mai multe puncte, Laser, de la gazde, 32, și Richard, de la oaspeți, 19.

  Meciurile trei ale semifinalelor se joacă vineri, de la ora 18 , Steaua -U BT Cluj și de la ora 20, Oradea-Sibiu, ambele transmise de Digisport 4.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img