More


  Craiova, în sărbătoare după câștigarea Cupei!

  =

  CS U Craiova a învins-o pe Hermannstadt cu 2-0 și a adus Cupa României în Bănie după o pauză de 25 de ani.

  Gustavo și Mitriță au marcat golurile victoriei pe Arena Națională, iar italianul Devis Mangia, aflat la primul sezon pe banca oltenilor, a încheiat anul competițional cu un trofeu.

  Tehnicianul de 44 de ani a ținut să le mulțumească celor peste 20.000 de fani alb-albaștri care au încurajat echipa în finala de pe Arena Națională.

  „Mulțumesc pentru tot! A fost o finală, au fost multe emoții. Nu prea jucăm astfel de meciuri. A fost un meci pe care l-am jucat foarte inteligent. Eu am mai jucat o finală în carieră, a campionatului Primavera din Italia. Atunci, am câștigat medalia de argint și acum, în sfârșit, aurul. Sunt bucuros pentru jucători, pentru oraș și pentru suporteri.

  Este cel mai mare rezultat din ultimii 25 de ani. E un rezultat foarte bun. Când am venit, speram să fac o treabă bună. Acum, am reușit un rezultat bun”, a declarat Devis Mangia pentru Digi Sport.

  Satmareanul Florin Gardos nu a prins lotul celor de la Craiova pentru aceasta finala. Dar a primit la final medalia de castigator al cupei si s-a bucurat alaturi de colegi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img