More


  Crasna a ”ucis” campionatul!

  - Advertisement -

  Crasna Moftinu Mic a câștigat duelul cu a doua clasată și se poate considera campioană în elite. Trupa lui Lulu Dragomir s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Știința Beltiug după un meci în care gazdele au ratat o lovitură de la 11 m.

  ”A fost un meci bun pentru acest nivel. Cred că nu ne poate contesta nimeni victoria. Noi pe plan sportiv ne face datoria și încercăm să câștigăm campionatul și să mergem la baraj. Problemele legate de acte sau CIS țin de conducere”, ne-a spus antrenorul Lulu Dragomir.

  Godje și Soproni au marcat golurile victoriei care închide practic lupta pentru șefie , în elite! Dacă etapa trecută în județ am avut parte de un cartonaș galben anulat de observator, acum, la Beltiug, am văzut cum un observator poate deveni la nevoie și arbitru. Costi Por a fost nevoit să se observe și să-și dea notă singur… Por a fost și observator și arbitru asistent la derby… Iar la drept vorbind mai bine s-ar reapuca de arbitraj, căci Costi Por încă le poate da lecții de arbitraj mai tinerilor colegi.

  Beltiug: Toduţ – Pintyie (Nichita), Toma, Mandi, Forgacs (Iuhas, min. 57), Lauruk (Bogar, min. 38), Cireap, Santai, Gulya, M.B. (Srepler), Feier. Antrenor: Cosmin Iuhas.

  Moftinu Mic: Gorbe – Lipai, Ştef, Godje, Merce (Oprea, min. 86), Rebegea (cpt.), Zima (Laver, min. 89), Moldovan, Robotin (Pavel, min. 88), Şoproni, Ghiarfaş (Horea, min. 82). Antrenor: Lulu Dragomir.

  Rezultate
  T. Oraşu Nou – Dari Lipău 3-0 Beltiug – Moftinu Mic 0-2
  Rec.Dorolţ – FC Certeze 3-0
  Babţa – CSM Victoria Carei 1-5
  Micula – ACS Voinţa Doba 3-2

  Clasament
  1.Crasna Moftinu Mic 34p
  2.Talna Oraşu Nou 30p
  3.Ştiinţa Beltiug 28p
  4.Energia Negreşti 25p
  5.CSM Victoria Carei 23p
  6.Turul Micula 21p
  7.Recolta Dorolţ 19p
  8.Voinţa Babţa 11p
  9.ACS Voinţa Doba 7p
  10.FC Certeze 5p
  11.Dari Lipău 1p  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img