More


  Crasna pierde primele puncte acasă

  =

  Meci spectaculos la Moftin în restanța ce a contat pentru etapa a 13-a din elite. Liderul Crasna a întâlnit Energia Negrești și, după victoria din derby-ul de la Beltiug, se părea că pentru elevii lui Lulu Dragomir titlul de campioană e ca și luat… Numai că, lucrurile s-au reechilibrat după ce Energia a reușit să producă surpriza și să obțină o remiză, 2-2, pe terenul din Moftin.

  Energia Negreşti a deschis scorul prin Lucian Pop (min. 20), iar Alin Merce a egalat în startul reprizei secunde (min. 52). Lucian Horea a dus Crasna în avantaj (min. 82), dar oaspeţii, prin Tudor Tothăzan, au egalat în minutul 87, iar meciul s-a încheiat la egalitate…

  Partida de la Moftin a beneficiat de o brigadă de arbitri de top. Cu Ovidiu Mazilu la centru, Octavian Șovre și Sergiu Neichi la cele două margini. (foto)

  Talna Orașu Nou s-a apropiat la două puncte de lider, însă Crasna are două meciuri mai puțin disputate. Interesant e că Talna și Crasna se vor întâlni în meci direct etapa viitoare.

  Știința Beltiug e pe trei la patru puncte în spatele liderului iar trupa lui Cosmin Iuhas ce a învins la Certeze cu 4-2 ar putea reintra în lupta pentru titlu în cazul unui nou pas greșit al moftinenilor.

  Voința Babța a reușit o nouă victorie spectaculoasă acasă, 4-3 cu Recolta Dorolț, și demonstrează că e ”greu de ucis” pe teren propriu.

  Babța a condus cu 3-0, oaspeții au egalat în partea a doua, doar că Ionuț Smical a înscris al treilea său gol în acest meci și al patrulea al echipei și Voința s-a impus cu 4-3.

  Interesant e că Energia a mai câștigat un meci în week- end și la masa verde, 3-0 după retragerea celor de la Dari Lipău… Iar, în mod normal, Crasna Moftin a stat în etapa a 16-a jucată sâmbătă și duminică!

  Rezultate:

  Moftinu Mic – Negreşti 2-2, restanță etapa a 13-a

  Etapa a 16-a

  Doba – Carei 1-4
  Certeze – Beltiug 2-4
  Babța- Dorolț 4-3
  Orașu Nou –Micula 3-2
  Negrești-Dari Lipău 3-0
  Crasna Moftin a stat  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img