Fetele Adrianei Pricop încep bătălia pentru medaliiTurnel final al Campionatului Național de baschetfete U 16 începe azi, 23 mai, la Alexandria. Iar între cele mai bune șase echipe din țară la această categorie de vârstă avem și trupa LPS CSS Satu Mare, antrenată de Adriana Pricop.

Echipa gazdă, CSS Alexandria, pregătită de Mădălin Piperea e marea favorită la titlu iar pentru celelalte două locuri de pe podium se bat restul echipelor din competiție.

În primul meci fetele noastre vor întâlni azi de la ora 16 CSS Bega Timișoara. Apoi în celelalte partide vor întâlni pe rând Olimpia București, Champions București, CSS Alexandria și LAPI Dej.

”Am ajuns cu bine la Alexandria și sper ca oboseala drumului să treacă rapid și fetele să joace la capacitate maximă primul meci. O luăm pas cu pas, dacă învingem Timișoara și Olimpia București în primele două partide atunci consider că ne putem gândi și la o medalie”, ne-a spus antrenoarea Adriana Pricop.

Lotul LPS CSS Satu Mare- Teo Maier, Oros Selena, Laura Bota , Medvei Melisza, Ciortan Serena, Dan Simona, Bor Denisa, Szilagy Kitti, Purguly Viktoria si Kallai Hanna.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts