More


  Fetele Adrianei Pricop merg la turneul final

  =

  Performanță deosebită obținută de echipa LPS CSS Satu Mare. Baschetbalistele antrenate de Adriana Pricop s-au calificat la turneul final al Campionatului Național la U 16 de la Alexandria și se vor bate pentru medalii săptămâna viitoare.

  Calificarea a venit după succesul 69-44 cu ADMAR București obținut sâmbătă la prânz în sala mică a LPS.

  ”Aveam nevoie de această victorie căci ADMAR obținuse un succes neașteptat la Olimpia iar cu un succes la Satu Mare mergeau ele la turneul final. E o performanță deosebită pentru aceste fete, le felicit pentru parcursul bun și sper să facem o figură frumoasă la Alexandria” ne-a spus Adriana Pricop.

  Legat de șansele la medalii, Alexandria e de departe favorită la titlu, în rest lupta pentru celelalte locuri de pe podium rămâne deschisă.

  ”Sper să nu ne afecteze prea mult oboseala drumului lung. Vor fi cinci meciuri în cinci zile, așa că cine își va gestiona mai bine energiile va putea spera la medalii” a mai spus Adriana Pricop.

  Turnel final va începe pe 23 mai. În primul meci fetele noastre vor întâlni CSS Bega Timișoara. Apoi în celelalte partide vor întâlni pe rând Olimpia București, Champions București, CSS Alexandria și LAPI Dej.

  În meciul cu ADMAR au jucat Teo Maier 10 pct, Oros Selena- 16 p, Laura Bota-12 , Medvei Melisza-13, Ciortan Serena-7, Dan Simona-6, Bor Denisa-5. Au mai jucat Szilagy Kitti, Purguly Viktoria si Kallai Hanna.

  Altfel, luni la Federația Română de Baschet a avut loc o ședință cu președinții secțiilor de baschet din Liga Naționala feminină. O decizie interesantă ce vine în sprijinul jucătoarelor tinere autohtone a fost luată la această întâlnire. Astfel echipele vor fi obligate să joace în primele două sferturi cu o jucătoare U 23 plus o româncă. Sezonul trecut obligativitatea se referea doar la primul sfert.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img