More


  Ghinion pentru Andrei Barbul la Europene

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Andrei Barbul a participat la primul lui European de lupte , la cadeți. În week-end, acesta alături de lotul României s-a aflat în capitala Macedoniei, la Skopje, dar din păcate norocul n-a fost de partea sa.

  Sportivul de la CS Cetate Ardud a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat în primul tur peste campionul continental en titre, Giorgi Tsopurashvili din Georgia. Iar campionul de la cat. 80 kg și-a dovedit superioritatea pe saltea și l-a învins pe Andrei Barbul cu 11-2.

  În recalificări, sătmăreanul de 17 ani l-a învins cu 10-8 pe Aron Csoergo (Slovacia) şi a terminat concursul pe locul 7 din totalul de 22 de concurenți. S-a dovedit a fi şi cel mai bun rezultat al României la actuala ediţie a Campionatului European de cadeți.

  Altfel, o delegaţie numeroasă de la CS Cetate Ardud a participat la un concurs internaţional desfăşurat la Nyiregyhaza (Ungaria). Au fost peste 250 de sportivi din 6 ţări, iar sătmărenii s-a întors acasă cu următoarele rezultate:

  Cadeţi
  • locul 1: Trandafir Silaghi (38 kg), Paul Oros (51 kg), Gheorghe Boicu (62 kg), Manuel Oros (68 kg), Antoniu Pascu (75 kg);
  • locul 2: Gheorghiţă Şcheu (38 kg);
  • locul 3: Felix Dediu (44 kg), Cosmin Găvrilă (44 kg), Marian Zaha (51 kg), Andrei Croitoru (62 kg);
  • locul 5: Andrea Molnar (57 kg)
  Juniori
  • locul 1: Andrei Buzilă (70 kg), Peter Pek (79 kg).
  Sportivii au fost însoţiţi de antrenorii Tudor Barbul, Ludovic Lieb, Claudiu Blaga şi Paul Petuker (baciu’ Pauli).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img