More


  Începe, la Satu Mare, turneul final al juniorilor III

  =

  Cele mai bune opt echipe din țară la handbal juniori III se vor bate de azi la Satu Mare pentru titlul de campioană.

  Turneul final al Campionatului Național se va disputa la sala LPS Ecaterina Both începând de azi și până duminică, atunci când se vor juca finalele.

  În grupa A se vor întâlni CSS Medgidia, Potaissa Turda, CSM București și CSM Ploiești iar din grupa B fac parte Academia Minaur Baia Mare, SCM Timișoara, CSU Suceava și Știința Bacău.

  Turneul este organizat de Federația Română de Handbal împreună cu ADEP Satu Mare prin inimoșii Ciprian Mărieș, Dan Sebastian și Kibedi Albert și de LPS Satu Mare.

  Primele meciuri se joacă azi în grupa A: CSS Medgidia- CSM Ploiești de la ora 11 și Potaissa Turda- CSM București de la ora 12,30. Iar după amiază avem meciuri în grupa B, Minaur-Știința Bacău, ora 16 și SCM Timișoara- CSU Suceava ora 17,30.

  ”Vom vedea la lucru cele mai bune echipe din țară la juniori III la Satu Mare și e o onoare pentru noi că am primit organizarea acestui turneu final. Sperăm ca totul să iasă bine, lumea să fie mulțumită de organizare și să mai primim din partea FRH turnee finale de organizat la noi. E o propagandă bună pentru handbal, pentru mișcare și sport ” spune Ciprian Mărieș, responsabil principal cu organizarea turneului final.

  Meciurile din semifinale și finale vor avea loc în zilele de sâmbătă (26 mai) și duminică (27 mai).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img