More


  LPS Satu Mare, la un gol de… semifinale!

  - Advertisement -

  Dupa succesul de la faza pe licee a ONSS a celor de la Liceul Teoretic Carei , o altă reprezentantă a județului , LPS Satu Mare, a obținut un rezultat bun la turneul final. LPS Satu Mare , echipa pregătită de prof. Robert Abrudan, a terminat pe locul cinci la faza națională a ONSS la gimnaziu.

  Turneul a avut loc la baza olimpică de la Izvorani, iar tinerii fotbaliştii sătmăreni au fost foarte aproape de o calificare în semifinale. Trupa de la LPS s-a impus în primele două meciuri din grupă, 5-1 cu campioana municipiului Bucureşti şi 4-2 cu reprezentanta judeţului Arad. Din păcate, în ultimul meci, echipa sătmăreană a fost învinsă de echipa Liceului de Sport din Roman, scor 4-0, şi a ratat, la un singur gol, calificarea în semifinale.

  Calificarea în primele 8 echipe din ţară reprezintă o performanţă pentru elevii de la Liceul cu Program de Sport din Satu Mare. Iar succesele elevilor din județul Satu Mare la fazele finale ale ONSS ne demonstrează că în județul nostru sportul și cartea fac casă bună împreună.

  Componenţa echipei: Alex Prunilă, Chiş Patric, Darius Cosma, Paul Bonta, Denis Baior, Saul Mureşan, Brazsu Donovan, Luca Năstruţ, George Cădar, Aurel Pop. Antrenori: Dorel Ziman şi Robert Abrudan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img