More


  Majoretele și echipa de baschet de la CNME, în turneu la Rzeszow

  =

  La sfarsitul lunii aprilie, o delegație de 24 elevi – 12 majorete și 12 jucători de baschet de la Colegiul Național Mihai Eminescu, respectiv trei profesori, prof. Cirak Mirabela limba engleză, prof. Domuț Bianca chimie și coordonatorul parteneriatului cu V Liceum Ogólnokształcące Rzeszow, prof. dr. Popdan Gheorghe Iosif, cel care pregătește echipa de baschet băieți și echipa de majorete a fost invitată la Rzeszow unde a participat la mai multe acțiuni.
  Echipa de baschet băieți a ocupat locul III în acest turneu puternic, echipele din Rzeszow fiind componenți ai echipelor divizionare din orașul înfrățit.
  Clasamentul final al turneului:
  I Liceum Ogólnokształcące Rzeszow
  II Liceum Ogólnokształcące Rzeszow
  Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare
  IV Liceum Ogólnokształcące Rzeszow
  Delegația de elevi și profesori a fost primită la Primăria Rzeszow, la I Liceum Ogólnokształcące Rzeszow (liceu cu profil identic cu CNME), la V Liceum Ogólnokształcące Rzeszow – liceu cu program sportiv, partenerii tradiționali ai colegiului sătmărean.
  Echipa de majorete a participat la un antrenament al echipei de gimnastică acrobatică de la V Liceum Ogólnokształcące Rzeszow, stabilindu-se ca în viitor să existe schimburi între echipa de majorete și echipa de gimnastică acrobatică.
  La I Liceum Ogólnokształcące Rzeszow, liceu cu profil identic cu Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare au fost stabilite următoarele aspecte ale unui viitor parteneriat:
  Parteneriat pe linie sportivă cu echipa de baschet băieți, coordonator prof. dr. Popdan Gheorghe Iosif;
  Parteneriat între catedra de chimie, urmând să se stabilească modalități de lucru între grupuri de elevi, sub directa coordonare a d-nei prof. Domuț Bianca
  Participarea unei trupe de teatru în limba engleză de la Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare, coordonator prof. Csirak Mirabela și prof. Bratosin Carmen
  Din păcate, dl. prof. Myrda Zdzisław este deja în pensie. El a activat la V Liceum Ogólnokształcące din Rzeszow, plecarea lui a avut ca urmare desființarea echipei de baschet băieți, rămânând doar echipa de fete. Dar cu toate acestea dl. Myrda Zdzisław s-a ocupat personal de organizarea primirii delegației Colegiului Național Mihai Eminescu.
  Dl. Piotr Wanat directorul de la I Liceum Ogólnokształcące Rzeszow a fost încântat de delegația Colegiului Național Mihai Eminescu Satu Mare, urmând ca în viitor să se stabilească relații concrete dintre cele două școli.
  Este de menționat că prin intermediul celor doi profesori dr. Popdan Gheorghe Iosif și Myrda Zdzisław și a elevilor lor au fost puse bazele înfrățirii celor două orașe Satu Mare și Rzeszow în Decembrie 2007.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img