More


  Naționalele de spadă , din nou la Satu Mare

  =

  Scrimă

  Cei mai buni spadasini se întrec de azi pentru medalii la sala Alexandru Csipler

   

  Cei mai buni spadasini din țară se vor duela începând de vineri pentru medalii la sala Alexandru Csipler din Satu Mare.

  Campionatele Naționale de spadă se întorc practic în cea mai bună sală de scrimă din țară iar Adrian Szilagyi și colegii de la CSM și CS Satu Mare speră să facă o nouă figură frumoasă și să țină titlul național acasă!

  Și anul trecut competiția națională a avut loc la Satu Mare iar Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare a luat aurul.. Adi speră să-și păstreze titlul național la individual și să demonstreze că rămâne spada numărul 1 a României.

  Va avea însă concurență serioasă inclusiv din cadrul echipei de la CSM…Adam Macska are un sezon 2018 bun și visează la podium iar Balazs Szilagy, Alex Oroian sau Szep Marton au și ei dreptul să viseze la medalii…

  Dabija, Perșu, Sbîrcia, Dragomir sau Andrei Timoce, ultimul transferat la Dinamo de la CSM vin și ei la Satu Mare cu gândul revanșei după ce anul trecut au ratat titlul național…Anul trecut la start am avut 49 de spadasini. Se va trage cu titlul pe masă și la individual și cu echipa!

  Se anunță așadar un week end intens la sala Csipler iar iubitorii sportului din Satu Mare sunt așteptați la acest eveniment.

  De remarcat că la feminin, Naționalele au avut loc săptămâna trecută iar finala a fost 100% sătmăreană…Amalia Tătăran de la Dinamo a învins-o pe Veres Greta de la Steaua și a luat aurul…Cu mențiunea că ambele au crescut la sala Csipler și au fost formate de antrenorul Francisc Csiszar. Dacă Amalia a luat aurul la individual, Greta s-a revanșat și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului cu echipa CSA Steaua.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img