More


  Neagu, dezamăgită şi frustrată după Final Four

  - Advertisement -

  Cristina Neagu, de la CSM Bucuresti, a fost desemnata cea mai buna marcatoare dupa finala de handbal feminin dintre Gyor Audi ETO si HC Vardar din Final Four-ul Ligii Campionilor, la sala Papp Laszlo din Budapesta, duminica 13 mai 2018. SEBASTIAN TATARU /

  Cristina Neagu, golgetera Ligii Campionilor in acest sezon, s-a declarat frustrata de infrangerea cu Gyor din semifinalele competitiei si dezamagita de reactiile negative aparute dupa ratarea finalei mari.
  “Este o medalie de bronz de consolare. Personal sunt extrem de frustrata si dezamagita ca nu am castigat semifinala. Nu cred ca nu am fost o echipa cu Gyor, asa cum s-a spus, dar din pacate la noi in Romania din victorie se face nunta si din infrangere inmormantare”, a spus Neagu la Digi Sport.
  Lidera CSM-ului si a echipei nationale a incheiat cu o promisiune pentru sezonul urmator.
  “Pot sa le promit (n.r. – fanilor) ca vom munci si mai tare sezonul urmator si vom incerca sa fim din nou aici, la Budapesta”, a spus Neagu.
  Cristina Neagu a obtinut titlul de golgetera a Ligii Campionilor dupa cele 109 goluri marcate la CSM Bucuresti in acest sezon.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img