More


  Parteneriat între Primăria Satu Mare și Federația Română de Fotbal

  - Advertisement -

  Primăria Satu Mare și Federația Română de Fotbal au pus miercuri bazele unui parteneriat privind realizarea unei baze sportive moderne, iar alături de Consiliul Județean Satu Mare și a unui centru de pregătire pentru copiii talentați din mediul rural.

  Primarul Gabor Kereskenyi și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki, s-au întâlnit miercuri cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, aflat în vizită în nord-vestul țării. La întâlnire au mai participat și președintele Comisiei tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiță, managerul de competiții pentrru copii și juniori, Felix Grigore, precum și fostul internațional Zoltan Ritli.

  Gabor Kereskenyi și Răzvan Burleanu au stabilit încheierea unui parteneriat privind realizarea unei baze sportive, care să cuprindă și un teren de fotbal sintetic, de dimensiuni oficiale. Realizarea terenului sintetic va fi finanțată de FRF, iar Primăria va asigura utilitățile.

  ”Am înființat un fond de investiții la nivelul FRF, astfel că avem resursele financiare necesare pentru realizarea investiției de la Satu Mare, imediat ce Primăria stabilește locația”, a declarat Răzvan Burleanu.

  Primarul Gabor Kereskenyi a propus baza sportivă Dinamo și fostul stadion Unio, acesta din urma având însă situația juridică neclară, fiind încă în proprietatea Ministerului Educației.

  Răzvan Burleanu a propus și realizarea la Satu Mare a unui Centru de pregătire pentru copii din mediul rural, finanțat de FRF, care va funcționa pe lângă LPS Satu Mare, municipalitatea finanțând cazarea la internate școlare a micilor fotbaliști.

  Primarul Gabor Kereskenyi a prezentat proiectul CSM Olimpia, obiectivul fixat fiind ca în 2021, când se împlinesc 100 de ani de la înființarea Olimpiei, clubul sătmărean să fie din nou în Liga 2.

  ”Vizita la Satu Mare a președintelui FRF Răzvan Burleanu ne dă garanția că noul proiect privind renașterea fotbalului sătmărean este viabil”, a declarat Gabor Kereskenyi.

  P.S. Nu a constituit deja o noutate că președintele FRF-ului nu a dorit să se întâlnească și cu șeful fotbalului județean, Ștefan Szilagyi. Burleanu l-a evitat pe Szilagyi și înaintea alegerilor de la FRF, când aflat câteva ore în județ a preferat să se vadă doar cu oficialii de la Unirea Tășnad și cu directorul LPS Satu Mare. Președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi, nu și-a ascuns niciodată susținerea față de Ionuț Lupescu, contracandidatul lui Răzvan Burleanu în alegerile din aprilie…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img