More


  Peste 200 de perechi așteptate la Cupa Sătmarului

  =

  Royal Dance Club se pregătește de organizarea celei de a 8-a ediții a Cupei Sătmarului.

  E o competiție deja devenită tradițională la mijloc de mai în calendarul Federației Române de Dans Sportiv , una de ranking iar în acest an sunt așteptate peste 200 de perechi din țară la acest concurs.

  ”După Naționale și Cupa României și normal competițiile internaționale, aceste concursuri de ranking sunt cele mai importante și mai căutate de sportivi.Avem deja experiență după atâtea concursuri organizate și sperăm că și anul acesta totul va decurge perfect” a spus antrenorul Ovidiu Ignat în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Acesta a amintit că sunt așteptați la Satu Mare o parte din membrii Biroului Federal. Vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv , Costin Mihaiu, va reveni la Satu Mare și de asemenea vom avea arbitri din toată țara.

  ”E o tradiție a zonei să avem căpșuni pe mese la seara de gală și din fericire iată că nici anul acesta nu vom face excepții. Oaspeții noștri se simt foarte bine la Satu Mare iar căpșunii din zona noastră au devenit un soi de emblemă a concursului” a glumit Ovidiu Ignat.

  Legat de perechile de la Royal Dance Club, acestea abia așteaptă să concureze acasă în fața părinților şi a prietenilor . Va fi un moment special pentru veteranii de la Royal, Eduard Ignat-Luiza Jurguț…Competiția de la Satu Mare va fi se pare ultima în care cei doi vor dansa împreună.

  ”Așa e viața. Lulu are Bacalaureatul anul acesta. Ne bucurăm că și-a făcut timp și pentru antrenamente și a mai vrut să concureze. Apoi va pleca la facultate și fiecare își va alege drumul în viață. Nu va lipsi cea mai bună pereche din istoria clubului, Oana Bumba-Ciprian Marița. Ei sunt deja în TOP 40 mondial la standard la 16-18 ani. Și sunt abia în primul an al categoriei…” a mai spus antrenorul Ovidiu Ignat.

  Legat de program, sâmbătă concursul va debuta la ora 9 iar de la ora 19 e programată gala dansatorilor. Duminică totul va începe la ora 10.

  ”Am primit din nou un sprijin important din partea Primăriei , a Consiliului local și bineînțeles a părinților fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea!” a încheiat antrenorul de la Royal.

  Ca o garanție că totul va decurge perfect și ediția din acest an îl va avea ca director de concurs pe Otto Varga, cel care e considerat a fi cel mai bun organizator de evenimente sportive, nu numai de dans, din țară!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img