More


  Pregătiți de start, pregătiți de spectacol!

  =

  Eveniment

  În acest weekend debutează, la Satu Mare, campionatul național de Rally Raid 2018.

  Iubitorii de motorsport sunt invitați să participe la un spectacol inedit oferit de piloți consacrați, cu motoare turate la maxim și suspenii puse la încercare în superspeciala care va avea loc la marginea municipiului Satu Mare.

  Evolutia mașinilor se poate urmări de pe dig, acestea urmând să parcurgă un tur de recunoaștere și 2 manșe cronometrate de o parte și alta a digului, în zona cuprinsă între drumul naţional care duce la punctul de frontieră Petea, pădurea Mare şi râul Someș.

  Spectatorii vor putea intra pe traseu înainte de ora 15:30, pe drumul de acces spre Pădurea Mare de pe DN 19A, prelungirea străzii Dara și digul Someşului, startul primei mașini de competiție fiind la ora 16:20.

  PROGRAMUL COMPETIŢIEI

  VINERI, 04 mai

  08:00 Închiderea circulației în Piața Libertății, Satu Mare

  16:00 Startul festiv

  16:30 Startul superspecialei de lângă Pădurea Mare

  20:30 Regruparea în parcul service din Piața Libertății

  SÂMBĂTĂ, 05 mai

  09:00 Start etapa II Piața Libertății

  Probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere și drumuri de câmp: în zona Codrului, drumul forestier Sâi-Chilia, drumuri de câmp între Homorodul de Mijloc și platoul Medișa, în formă de buclă, pe o lungime totală de 456 de kilometri.

  PUNCTE PENTRU SPECTATORI:

  La ieșire din localitatea Viile Apei înspre localitatea Medișa

  La ieșire din localitatea Sâi spre Necopoi

  Homorodu de Jos – la tabla de intrare în localitate, se face stânga spre Sâi circa 200 m

  Chilia – ieşirea din localitate pe drumul forestier, lângă cimitir, în livadă

  Poiana Codrului pe drumul forestier spre localitatea Sâi

  La ieșire din localitatea Șandra spre Soconzel

   

  Traseul se închide circulaţiei publice la ora 9.00, startul primei mașini va fi la ora 10.10.

  ”Echipaţi-vă adecvat condiţiilor meteo şi de teren, asiguraţi-vă provizii suficiente de hrană şi lichide. Respectaţi indicaţiile organizatorilor şi forţelor de ordine. Nu staţionaţi in zonele periculoase (exteriorul virajelor) şi păstraţi distanţa faţă de marginea traseului. Evitaţi locurile aflate sub nivelul traseului. Fiţi atenţi la autovehiculele care trec pe traseu. Nu lăsaţi nesupravegheaţi copiii şi animalele de companie. Nu circulaţi pe traseul probei în perioada cât acesta este închis.” Este recomadarea organizatorilor adresată spectatorilor printr-o postare pe pagina oficială a evenimentului, de pe facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img