More


  Satelitul campioanei României vine la Tășnad

  - Advertisement -

   

  Ultimul meci din actualul sezon și ultima întâlnire cu suporterii din Tășnad pentru elevii lui Cristi Popa.

  Unirea va întâlni sâmbătă de la ora 18 pe CFR II Cluj Napoca într-un meci e drept fără miză. Satelitul campioanei României vine la Tășnad și mai mult ca sigur din lot nu vor face parte și jucători de la prima echipă. Aceștia au intrat în vacanță după petrecerile de titlu de acum cinci zile și așteaptă noul sezon de Liga 1 și… Liga Campionilor.

  Antrenorul Unirii, Cristi Popa, speră ca echipa lui să termine sezonul cu fruntea sus și să obțină o victorie pentru suporterii care i-au susținut pe tot parcursul campionatului.

  ”E greu să-i mai motivez pe băieți mai ales că nu suntem sigur pe locul nouă la final de campionat. A fost un an bun, băieții merită felicitări pentru ce au realizat și sperăm ca din vară să continuăm munca bună începută aici . E un proiect serios și sunt convins că se vor realiza și pe mai departe lucruri deosebite” a spus Cristi Popa.

  La gazde vor lipsi sigur Mario Silaghi, suspendat și Chifor accidentat.

  Dacă duminică juniorii și copiii de la grupele Unirii Tășnad au fost invitați la CFR Cluj –Viitorul chiar de gruparea din Gruia, acum aceștia au ocazia să-i vadă la lucru și pe ceferiștii de la satelit… Probabil campionii de mâine ai fotbalului românesc.

  Programul etapei 30:
  Vineri, 25 mai
  • FC Avrig – Comuna Recea (18:00)
  • Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir (18:00)

  Sâmbătă, 26 mai
  • Unirea Tăşnad – CFR Cluj II (18:00)
  • Performanţa Ighiu – Alba Iulia (18:00)
  • CS Iernut – Gaz Metan II (18:00)
  • “U” Cluj – Industria Galda (19:30)
  • Ghimbav – Reghin 0-3 (f.j.)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img