More


  Super fete!

  =

  Rezultat de excepție obținut de fetele Adrianei Pricop la turneul final al Campionatului Național U 16 de la Alexandria.

  Pornite fără presiune, obiectivul declarat fiind calificarea la turneul final, fetele de la LPS CSS au luat-o pas cu pas și au obținut victorie după victorie … 62-45 cu Timișoara, 54-49 cu Olimpia București și 67-64 cu Champions București… Iar după trei zile medalia era tot mai aproape… A urmat înfrângerea oarecum programată cu campioana Alexandria, 28-92, și apoi ultimul joc cu LAPI Dej.

  Iar ultimul meci a fost și el spectaculos. Cu o victorie obținută în prelungiri 77-76 și cu locul doi asigurat.


  ”Le felicit pe fete și mă bucur enorm de această performanță la care sincer nu spera nimeni. Și nu cred că înaintea turneului cineva ne dădea vreo șansă . Mai mult de atât nu ne puteam dori , se știa că Alexandria era marea favorită. E un vis devenit realitate care sper că le va motiva și mai mult pe fete” ne-a spus Adriana Pricop aflată iată la cea mai bună performanță a ei ca antrenoare.

  În ultimul meci au punctat Laura Bota-16, Denis Bor -14, Ciortan -12, Teo Maier-12, Medvei-11, Dan Simona -8, Selena Oros-4.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img