More


  ACCIDENTUL de la Ciuperceni, produs de o șoferiță beată. Care este starea victimelor

  - Advertisement -

  Accidentul de ieri seară de la Ciuperceni, produs cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții, a fost cauzat de o șoferiță care avea o alcoolemie impresionantă.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, a declarat pentru GNV, că principalul vinovat al acestuio accident este o femeie în vârstă de 25 de ani, care, în momentul producerii accidentului, se afla la volanul unui SUV.

  La un moment dat, șoferița nu a observat că mașina din fața sa, la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, a redus considerabil viteza, astfel că a tamponat-o destul de serios din spate.

  În urma impactului, autoturismul SUV a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un microbuz plin cu oameni, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 66 de ani.

  Impactul a fost destul de violent. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind eliberat dintre fiarele controsionate de pompierii sătmăreni, care au activat Planul Roșu de Intervenție.

  În total, zece persoane au ajuns, în cele din urmă la Spitalul Județean. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției spitalicești, Constantin Demian, două dintre aceste victime au necesitat internare în cadrul unor secții ale SJU Satu Mare.

  Este vorba despre șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 66 de ani, cu policontuzii la nivelul craniului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare, u fractură deschisă la nivelul femurului și oaselor gambei stângi – internat în cadrul Sectiei Ortopedie.

  De asemenea, a mai fost internată și o femeie în vârstă de 26 de ani, policontuzii toraco abdominale, ale membrelor superioare și inferioare, TCCA – internată în cadrul Secției Chirurgie, pasageră în microbuz.

  Ambele victime sunt conștiente, stabilizate, orientate temporo-spațial.

  Celelalte victime, după ce li s-a acordat asistență medicală în cadrul Unității de Primiri Urgențe, au părăsit unitatea în cursul nopții și al dimineții de 28 iunie.

  Testată cu etilotestul, s-a constatat că șoferița care a cauzat accidentul avea o alcoolemie de 0,66 mg alcool pur în aerul expirat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img