Adevăratul motiv pentru care Zidane a plecat de la RealReal Madrid’s French coach Zinedine Zidane gives a press conference to announce his resignation in Madrid on May 31, 2018. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP) (Photo credit should read PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Getty Images)

Anuntul despartirii de Zinedine Zidane de Real Madrid a luat prin surprindere lumea fotbalului, insa adevaratul motiv din spatele deciziei fostului international francez abia acum a iesit la lumina.

Zidane ar fi fost agresat inaintea ultimului meci de portarul de rezerva Kiko Casilla, dupa ce tehnicianul a decis sa-l titularizeze pe fiul sau Luca Zidane contra celor de la Villarreal.

Un reputat jurnalist spaniol pe nume Cristobal Soria a povestit intr-o emisiune ca miza prezentei lui Casilla pe teren era de 600.000 de euro, iar jucatorul a fost oprit cu greu sa nu-l loveasca pe Zidane in vestiarul Realului.

Kiko Casillas este legitimat la Real Madrid din 2015, dar n-a reusit sa castige lupta pentru titularizare cu Keylor Navas.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts