More


  Adrian Dulcea a promovat cu Unirea Bascov în Liga a 3-a

  - Advertisement -

  Sâmbătă, Unirea Bascov, campioana judeţului Argeş la fotbal, a disputat cel mai important meci din acest sezon competiţional. Echipa pregătită de de fostul golgheter al Olimpiei, Adrian Dulcea, a întâlnit Vediţa Coloneşti, formaţie pregătită de fostul jucător alb-violet Mircea Stan. Argeşenii s-au impus cu 1-0, după ce, în tur, la Mioveni, câştigaseră, cu 2-1, în faţa campioanei din Olt.

  Unicul gol al partidei de sâmbătă a fost înscris, în minutul 40, de Taudor.

  Anul acesta, argeşenii s-au aflat la a treia încercare de a promova în eşalonul al treilea, şi de această dată a fost cu noroc.

  Antrenorul echipei Unirea Bascov, Adrian Dulcea, era foarte fericit la finalul jocului. Tehnicianul speră ca elevii săi să obţină o victorie şi joi, în cadrul finalei Cupei României, contra celor de la Gloria Berevoeşti. „Am promovat în liga a treia graţie acestui succes. E o victorie a tuturor oamenilor din Bascov, pentru că a fost al patrulea an în care s-a încercat promovarea, iar toată lumea devenise sceptică şi chiar răutăcioasă în legătură cu acest aspect. Am reuşit, alături de conducere, să formăm un colectiv de jucători de mare calitate sportivă, dar mai ales umană. Deocamdată pregătim finala Cupei României, iar apoi intrăm în vacanţă. După aceea vom vorbi despre liga a treia. Promovarea este un vis îndeplinit. De asemenea, ca şi perspective, pot spune că avem un proiect destul de serios, care include un stadion nou şi un centru de copii şi juniori. Domnul primar Stancu ne-a transmis vom avea un buget destul de bun pentru Liga a III-a”, a spus Adrian Dulcea.

  Dulcea a activat ca jucător la Olimpia la începutul anilor 2000 și a rămas în sufletul suporterilor sătmăreni . Căsătorit cu o sătmăreancă, Dulcea a fost la un pas de o revenire la Olimpia în calitate de antrenor în vara lui 2015. Numai că atunci conducerea Olimpiei a ales varianta Cosmin Bodea iar Dulcea a rămas la Pitești.

  Din păcate, campioana județului Satu Mare, Energia Negrești, n-a mai apucat să joace barajul de promovare în liga a 3-a. Oșenii ar fi trebuit să joace cu Gloria Bistrița dar n-au fost lăsați de cei de la FRF pe motiv că nu au avut Certificatul de Identitate Sportivă…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img