Adunarea Generală a AJF pe 21 iulieLa sediul AJF a avut loc şedinţa Comitetului Executiv din cadrul AJF Satu Mare având pe Ordinea de zi următoarele:

1. Definitivarea Ordinii de zi a Adunării Generale și a locului de desfășurare.
2. Verificarea actelor echipei CSM Satu Mare, echipă care a cerut afilierea la AJF Satu Mare.
3. Desemnarea datei pentru înscrierea echipelor în campionatele organizate de AJF Satu Mare (Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a, Liga a V-a)
4. Diverse.
La şedinţă au fost prezenţi: Szilagyi Ştefan, Por Constantin, Vincze Alexandru, Simon Elek, Sabău Svegler Mihai. A fost aprobată ordinea de zi în unanimitate.

1. Ordinea de zi a Adunării Generale care va avea loc la data de 21.07.2018, ora 9:30 la Hotel Astoria – Satu Mare:

– Alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului verbal al Adunării Generale.
– Raportul comisiei de cenzori (venituri și cheltuieli)
– Raportul de activitate al campionatului (Liga a IV-a ELITE, Liga IV-a A și B, Liga V-a, campionatele de copii și juniori)
– Afilieri şi dezafilieri
– Stabilirea calendarului competițional 2018/2019 și condițiile de participare în competiție în toate ligile (Liga a IV-a ELITE, Liga IV-a A și B, Liga V-a, campionatele de copii și juniori)
– Diverse.
2. În urma verificării actelor depuse de către clubul CSM Satu Mare s-a constatat ca fiind îndeplinite condiţiile pentru afiliere.
3. Echipele care doresc înscrierea în noul campionat sunt rugate să depună cererile de înscriere până la data de 19.07.2018, ora 09:00 la sediul AJF.
4. Echipele legal constituite se mai pot afilia la AJF Satu Mare depunând actele până la data de 19.07.2018, ora 09:00 la sediul AJF.

– Următoarea şedinţă a Comitetului Executiv va fi la data de 19.07.2018, ora 09:00.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts