Alin Merce, Mister Hat Trick!Etapa din weekend din liga a 4-a elite a început sâmbătă cu derby-ul Oașului dintre Talna Orașu Nou și Energia Negrești. A fost o reeditare a duelului de săptămâna trecută din sferturile Cupei României. Atunci Energia a condus cu 2-0 dar a cedat oarecum surprinzător cu…5-2, la pauză 2-2. În campionat însă negreștenii și-au luat revanșa și s-au impus cu 2-1 punând astfel presiune pe liderul, Crasna Moftin.

Iar Crasna a avut și ea parte de un derby local, meci acasă cu vecinii de la Victoria Carei. Un meci aprig cu patru goluri și cu un atacant al gazdelor, Alin Merce, de neoprit. Alex Vereș a deschis scorul pentru careieni în minutul 21. Bucuria oaspeților a durat doar câteva minute, Merce reușind dubla în minutele 24 și 25. Lucrurile le-a rezolvat definitiv același Merce la începutul reprizei secunde cu un gol spectaculos. S-a terminat 3-1 și Crasna e doar la trei puncte distanță de primul titlu din istorie în Liga a 4 a elite.

Elevii lui Lulu Dragomir mai au de jucat acasă, duminică, cu Turul Micula iar în ultima etapă vor câștiga la masa verde cu deja retrasa Dari Lipău.

Pentru Energia mai e o restanță de jucat și negreștenii s-ar putea apropia la un punct de lider, dar acum șansele la titlu au scăzut deoarece e greu de crezut că Micula va avea forța de a încurca Crasna și de a le strica sărbătoarea moftinenilor.

Meci spectaculos și la Beltiug unde Știința s-a impus cu 8-3 după ce Doba a condus cu 3-2 la pauză!!! Antrenorul-jucător, Cosmin Iuhas a marcat primul său gol pentru Beltiug în vreme ce Daniel Feier a reușit în partea a doua să puncteze de patru ori!!!

Rezultatele etapei 20:
Talna Oraşu Nou – Energia Negreşti 1-2
Ştiinţa Beltiug – ACS Voinţa Doba 8-3 (2-3)
Crasna Moftinu Mic – CSM Victoria Carei 3-1 (2-1)
Turul Micula – Recolta Dorolţ 1-1 (0-1)
Voinţa Babţa 3 – 0 Dari Lipău (masa verde)
FC Certeze a stat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts