More


  Bătaie în stradă între două clanuri de țigani. Au intervenit mascații

  - Advertisement -

  O răfuială în stradă între două clanuri de țigani a avut loc ieri după masă în municipiul Satu Mare. Pentru stingerea conflictului a fost necesară intervenția în forță a mascaților.

  Astfel, la data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost solicitați prin apelul de urgență 112, pentru aplanarea unui conflict care a avut loc, în municipiul Satu Mare, între mai mulți bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în conflict au fost implicați nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, toți din Satu Mare.

  Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, membri celor două clanuri s-au șicanat în trafic în două locații diferite din municipiu, iar ulterior, au recurs la agresiuni fizice, folosindu-se de obiecte contondente și spray-uri lacrimogene. În urma conflictului a rezultat avarierea ușoară a cinci autoturisme.

  Patru persoane au fost transportate la spital cu leziuni la nivelul capului și a membrelor superioare. Față de doi bărbați, unul de 51 de ani, iar celălalt de 38 de ani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză, verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

  Pentru restabilirea ordinii publice au intervenit și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img