More


  Benjamin Bodo, eliminat în primul tur

  =

  Floretistul satmarean Benjamin Bodo a fost primul român intrat în concurs la Campionatul European de scrimă, care a început sambata. Sportivul de la CSU Politehnica Timișoara a fost învins în primul tur de britanicul James-Andrew Davis, favoritul nr. 9.

  Davis s-a desprins la 5-1 încă din primul minut, dar Bodo a egalat la șase, după care s-a mers cap la cap până la 11-11. De la acel moment, britanicul a făcut patru tușe consecutive și a câștigat cu 15-11.

  Benjamin Bodo (20 de ani) a fost mândru de modul cum a luptat cu unul dintre cei mai buni floretiști de pe continent. Într-un interviu realizat de Adrian Schindarli, Bodo a precizat că experiența adversarului a fost decisivă pe final. În faza preliminară, a grupelor, Bodo a avut două victorii – la azerul Agakișiev și la turcul Minuto – și patru înfrângeri.

  “Sunt mulțumit cum am tras, lupta a fost strânsă până spre final” a spus Bodo. ”Europeanul” de la Novi Sad a continuat cu concursul individual feminin de sabie, unde Bianca Pascu a terminat pe sase. Primele trei zile sunt rezervate întrecerilor individuale, iar următoarele trei celor pe echipe.

  Azi intra in concurs Amalia Tătăran în competiția la spadă . La Europenele de la Novi Sad avem doar doi sătmăreni, pe Benjamin Bodo și Amalia Tătăran… Din păcate, niciunul legitimat la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img