More


  Bronz la Balcaniadă pentru Sebastian Coț

  - Advertisement -

  În perioada 15-17 iunie a avut loc la Sibiu Campionatul Balcanic la judo, juniori U-21. In urma rezultatului excelent obtinut la Campionatul Național, satmareanul Coț Sebastian a fost nominalizat să participe la această ediție a campionatului balcanic unde a și reușit o performanță deosebită cucerind medalia de bronz.

  Sebastian Coț a reușit în meciul decisiv pentru bronz să treacă de judoka din Sibiu în fața căruia a pierdut în acest an finala la Naționalele României.

  Pentru Coț Sebastian urmează o perioadă mai dificilă, examenul de bacalaureat pentru ca mai apoi în luna iulie să participe la doua turnee de Cupa Europei la Praga și Paks. Altfel, toți iubitorii de sport, în special de judo, sunt invitați să participe în weekend la finala Campionatului Național de judo U-13 ce se va organiza în premieră la Satu Mare.

  Competiția va avea loc în sala de sport Ecaterina Both din Satu Mare, sâmbata cu începere de la ora 9, proba individuală și duminică tot de la ora 9 proba pe echipe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img