More

    Decizii ale Comisiei de disciplină

    Șase cazuri de indisciplină a avut în lucru marți seara Comisia de disciplină a AJF Satu Mare. Arbitri înjurați și o strângere de gât a adversarului par a fi fost momentele mai delicate ale jocurilor din week- end din județ.

    – La jocul AS Căpleni – Viitorul Lucăceni a fost eliminat jucătorul Heveli Daniel pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
    – Real Andrid – Olimpia Domăneşti. Eliminare Toth Răzvan (Domăneşti) pentru fault în postură de ultim apărător. Suspendare o etapă + amendă 45 de lei.
    – Recolta Sanislău – Fortuna Căpleni. Eliminare Secan Sebastian (Sanislău) pentru folosirea unor cuvinte şi gesturi jignitoare la adresa adversarului. Suspendare două etape şi amendă 75 de lei.
    – Unirea Bercu – Ugocea Porumbeşti. A fost eliminat jucătorul Trela Ervin pentru injurii la adresa arbitrului. Suspendare două etape + amendă 75 de lei.
    – Unirea Urziceni – Recolta Dorolţ II. A fost eliminat jucătorul Pintye Robert (Dorolţ II) pentru folosirea unor cuvinte şi gesturi jignitoare la adresa arbitrului. Suspendare două etape şi amendă 75 de lei.
    – AS CS Cetate Ardud II – Luceafărul Decebal. Eliminare Codrea Ionel (Decebal) pentru ţinerea de gât a unui adversar când mingea era în joc. Suspendare două etape şi amendă 65 de lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE