More


  Energia nu și-a făcut temele și ratează BARAJUL!

  =

  Energia Negrești a câștigat titlul în Liga a 4-a elite după un final nebun de campionat. Negreștenii au profitat de pașii greșiți făcuți de Crasna Moftin și au terminat pe primul loc. Luni chiar au sărbătorit titlul în fața propriilor suporteri după succesul cu Certeze, 4-0. Numai că bucuria a ținut doar trei zile, căci Federația le-a refuzat dosarul de participare la barajul de promovare în liga a 3-a… Motivul, Energia nu are CIS. Certificatul de Identitate Sportivă, fără de care nu se poate intra nici măcar la baraj, darămite în Liga a 3-a.

  ”Am depus actele la MTS și am sperat că ne vor da o derogare până va fi gata CIS-ul. Anul trecut s-a putut, anul acesta … nu!” a spus președintele Energiei, Sergiu Stan.

  Astfel, la două zile de la înființare, noua echipă bistrițeană condusă de Ioan Horoba a promovat în Liga a treia.

  Gloria, echipă ce a preluat locul și jucătorii echipei din Dumitra, trebuia să dispute sâmbătă un meci de baraj cu Oașul Negrești. Însă adversara bistrițenilor nu are actele în regulă, mai exact nu deține CIS (Certificat de Identitate Sportivă). În aceste condiții, federația a decis acum câteva ore să anuleze partida de baraj, să dea 3-0 Gloriei și dreptul de promovare în Liga a treia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img