More


  Englezii au calculat cât a luat Gardoș la Southampton

  =

  SOUTHAMPTON, ENGLAND – JANUARY 28: Rob Holding of Arsenal and Florin Gardos of Southampton in action during the Emirates FA Cup Fourth Round match between Southampton and Arsenal at St Mary’s Stadium on January 28, 2017 in Southampton, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

  Fundaşul Florin Gardoş (29 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu CS Universitatea Craiova. În iarnă a sosit în Bănie sub formă de împrumut de la formaţia engleză Southampton, iar acum după ce i-a expirat acordul cu “sfinţii” a preferat să continue la trupa olteană.

  Gardoş a ajuns în 2014 la Southampton de la FCSB pentru şase milioane de euro, dar aici nu s-a adaptat, iar problemele medicale l-au împiedicat să evolueze la adevăratul potenţial. Cert e că pe plan financiar totul a mers excelent.
  Cei de la www.dailyecho.co.uk, site specializat în ştiri despre Southampton, au calculat cât a încasat românul pentru fiecare apariţie pe teren. Cum a bifat doar 18 meciuri pentru prima echipă, iar salariul a fost de aproximativ 41.000 de euro săptămânal, a rezultat o sumă fabuloasă pentru fiecare apariţie: peste 770.000 de euro, mai exact 776.350, adică după fiecare partidă, Gardoş putea să-şi cumpere 10 apartamente cu 3 camere într-o zonă bună a Bucureştiului, gen “Ştefan cel Mare”, sau 110 maşini Dacia Logan.

  Florin Gardoş:
  Florin Gardoş şi-a început cariera la Someşul Satu Mare, iar în Liga I a ajuns în 2010, la FCSB. La trupa roş-albastră a jucat 121 de meciuri, a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive. A câştigat două titluri de campion, o Cupă, o SuperCupă.
  În vara lui 2014 s-a transferat la Southampton, dar aici a evoluat doar în 18 meciuri.
  La echipa naţională a bifat 14 prezenţe.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img