More


  Eveniment Crosul Olimpic 2018 Carei s-a bucurat de participarea a peste 250 de concurenţi

  =

  Într-o ambianță deosebită, miercuri, 12 iunie 2018, la Carei, în Parcul Dendrologic, a avut loc Crosul Olimpic – ediția 2018, eveniment la care au participat peste 250 de tineri din județul Satu Mare, încurajați de zeci de părinți, bunici, colegi și profesori. Concursul a început la ora 15:30, iar categoriile au fost următoarele: clasele I-IV, clasele V-VIII, clasele IX-XII, Open.

  În deschiderea manifestării sportive, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport Carei, a citit mesajul președintelui Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, cu ocazia Zilei Olimpice, în care cu toții sunt încurajați să se implice în sport și mai apoi să împărtășească bucuria practicării lui.

  Alexandru Contraş, directorul Filialei Satu Mare a Academiei Naţionale Olimpice, principalul organizator al evenimentului, a împărțit fiecărui concurent câte un tricou cu sigla ”Olimpic Day”, după care s-a trecut la concursul efectiv, care a fost coordonat de prof. Ioan Mărneanu.

  Rezultate finale:
  Clasele I-IV, fete: loc 1. Kürti Csilla, loc 2. Baias Delia, loc 3. Kiss Kitty
  Clasele I-IV băieți: loc 1.Pakulár István, loc 2. Mateoc Darius, loc 3. Benke Eduard
  Clasele V-VIII, fete: loc 1.Cura Roxana, loc 2. Medve Monica, loc 3. Grecu Daniela
  Clasele V-VIII, băieți: loc 1. Császár Alex, loc 2. Roșu Raul, loc 3. Fazica Adrian
  Clasele IX-XII, fete: loc 1. Kinczel Antonia, loc 2. Serghianca Simina, loc 3. Andriuca Iulia
  Clasele IX-XII, băieți: loc 1. Săveanu Daniel, loc 2. Müller Tiberiu, loc 3. Oros Gabriel
  Categoria Open masculin: loc 1. Lakatos Tiberiu, loc 2. Bobotan Andrei, loc 3. Pașca Daniel
  La final, toți cei prezenți au fost recompensați cu diplome de participare și cu medalii cu însemnele ”Olimpic Day”, iar câștigătorii au primit în plus diplome de merit și șepci cu sigla Comitetului Olimpic Român.
  Organizatori: Filiala Satu Mare a Academiei Olimpice Române, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Satu Mare, Liceul Teoretic Carei, Primăria Municipiului Carei și Direcția de Cultură și Sport Carei.

  Un mesaj de suflet
  Deşi foarte îngrijoraţi de prognoza meteo, competiţia s-a derulat în condiţii minunate oferite de natură şi de locaţia pusă la dispoziţie de Primăria municipiului Carei. În mod firesc, s-au întocmit clasamente, dar asta nu este important. Am văzut bunici, părinţi, copii fericiţi. Toţi concurenţii au fost răsplătiţi pentru efortul depus cu tricouri, medalii şi diplome, iar cei mai bine clasaţi au primit şi nişte şepcuţe cochete.

  Academia Olimpică Română-Filiala Satu Mare doreşte să mulţumească tuturor profesorilor de educaţie fizică, care au avut prezenţi copii la start, şi tuturor celorlalţi care vor înţelege în perspectivă beneficiile mişcării, a sportului în general şi a “olimpismului” în special.

  Cu mare dragoste şi respectul cuvenit,
  prof. Alexandru Contraş,
  Director al Filialei Satu Mare a Academiei Olimpice Române  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img