More


  Gemenele Carina și Giulia Pașca, medaliate la Naționale

  - Advertisement -

  Sărbătoare la sfârșitul săptămânii trecute la sala LPS. Peste 420 de copii din toată țara au participat la turneul final al Campionatului Național de judo U 13.

  A fost o competitie organizată în premieră la Satu Mare iar meritul îi aparține în principal inimosului antrenor Marian Halas.

  ”Au fost două zile deosebite pentru noi. O sărbătoare a judoului românesc și mă bucur că toate reacțiile oaspeților nostri au fost pozitive. Toată lumea s-a simțit excelent aici și cu siguranță că vom mai primi organizarea și a altor competiții importante la Satu Mare” ne-a spus antrenorul Marian Halas.

  Acesta era extrem de mulțumit și de rezultatele obținute de sportivii săi de la CSM Satu Mare.

  Gemenele Carina și Giulia Pașca au impresionat la cat 28 de kg unde au luat argintul și bronzul.

  ”Campioana națională e cu un an mai mare ca și ele și asta s-a văzut pe tatami. Dar merită felicitări pentru modul în care au luptat” a spus Halas.

  Medalie de bronz a luat și Paul Cîmpan la cat 38 kg iar Adina Micaș a terminat pe cinci.

  La întrecerea pe echipe sportivii sătmăreni Cîmpan Paul și Polgar Dragoș au făcut parte din echipa euroregiunii 6 reușind să obțină medalia de bronz.

  După aceste Naționale, judoka sătmăreni au plecat ieri intr-un stagiu de pregătire de șapte zile în Portugalia , la Lisabona.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img