More


  Între Cupa României și Cupa Voința

  - Advertisement -

  Chiar dacă a renunțat la activitatea de la Carei, de la clubul SabGomez, antrenorul Gheorghe Sabău a rămas același împătimit al boxului. N-a stat prea mult departe de ring și de o bună bucată de vreme face naveta la Satu Mare pentru a-i pregăti pe tinerii pugiliști de la Voința.

  Cocheta sală Voința prinde viață când cei 14 copii vin după amiezele să se pregătească pentru performanță.

  Iar rezultatele nu au întârziat să apară…La Cupa României pentru cadeți de la Brezoi, cei de la Voința au avut parte de clasări merituorii. Kiss Attila și Bogar Rudolf au terminat pe locul trei la categoriile lor iar Buttyan Robert a încheiat pe patru.

  A urmat apoi Memorialul Vasile Rotaru de la Turda. A patra ediție a adus la start peste 60 de pugiliști, printre ei și sătmărenii lui Gheorghe Sabău.

  La cadeți , cat 46 kg, Daniel Lingurar a obținut o victorie la puncte în fața lui Iosif Bandula de la Câmpia Turzii. La 52 kg, Kiss Attila pierde la puncte cu Rareș Moldovan de la Voința Cluj. Bogar Rudolf la 54 kg îl bate la puncte, 2-1, pe Andrei Pietroi de la Orăștie, iar Robert Buttyan face cel mai spectaculos meci și îl învinge la puncte pe Iulian Bandula de la Câmpia Turzii.

  ”Competiția de la Turda a fost una foarte bine organizată, cu meciuri spectaculoase și cu pugiliști valoroși. Sportivii de la Voința s-au descurcat bine și mă bucur pentru ei că după munca bună de la antrenamente încep să apară și rezultatele”, spune antrenorul Gheorghe Sabău.

  Urmează Cupa Voința de la sfârșitul lunii iunie, între 29-30. Competiția va avea loc în sala de sport a Colegiului Tehnic Constantin Brâncuși și vom avea parte și de Memorialul Timofie Pogăciaș-Liviu Ghețe, după cum afirmă antrenorul de la Voința.

  Au fost invitate cluburile CSS Zalău, CSS Sighet, CSS 2 Baia Mare, CSM Craiova, Jiul Rovinari, Crișul Oradea, Strong Oradea, Box Club Salonta, CSM Slatina, CS Târgoviște, CSM Craiova și Olimpia Căuaș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img