More


  Locuințe noi pentru tineri în județ

  - Advertisement -

  Agenția Națională de Locuințe (ANL) va construi în județ patru blocuri noi pentru tineri. Trei dintre acestea vor fi construite la Satu Mare și unul la Negrești. Vor fi construite, astfel, o sută de locuințe noi pentru tineri. Lucrprile încep din toamnă.

  Investiție de peste 8,3 milioane lei la Satu Mare
  Directorul General al Agenției Naționale pentru Locuințe, dr. ing. Andrei Țurcanu a făcut miercuri o vizită la Satu Mare. Alături de prefectul județului Satu Mare, Darius Filip acesta s-a întâlnit cu proiectantul, dirigintele de șantier si reprezentantul executantului care realizează noul complex de locuințe ANL pentru tineri destinate închirierii în zona Poligonului din municipiul Satu Mare.

  Complexul va fi compus din trei blocuri, va avea un număr de 70 de apartamente și are ca termen de finalizare data de 04.04.2020. Valoarea investiției este de 8.374.030 LEI și este asigurată din bugetul de stat. Conform celor constatate la fața locului lucrările se desfășoară în acest moment conform graficului stabilit.

  30 de apartamente la Negrești
  Directorul ANL a vizitat, în aceeași zi, împreună cu viceprimarul Constantin Fanea, viitorul amplasament unde sa va realiza noul complex de locuințe ANL pentru tineri. Noul bloc ANL va avea 30 de apartamente.

  Primarul orașului Negrești Oaș. Aurelia Fedorca, a dat, chiar ea, vestea cea bună pentru tinerii negreșteni. ”Avem o nouă veste bună pentru tinerii din Negreşti-Oaş! Un nou bloc ANL va fi construit începând cu toamna acestui an. Directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, a efectuat astăzi o vizită la Negrești-Oaș şi a vizitat viitorul amplasament al investiției. Noul bloc ANL va avea 30 de apartamente. Sper că cu această investiție vom reuşi să ținem mai mulți tineri în oraş!”, a declarat primarul orașului Negrești Oaș.


  De asemenea, directorul Țurcanu a anunțat ca lucrările de construcție la noul bloc ANL vor începe în toamna acestui an.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img