More


  Lovitură financiară pentru Halep înaintea sferturilor

  =

  Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros pentru a treia oară în ultimii 5 ani și performanța sportivă atrage după sine și o recompensă importantă pe plan financiar.

  380.000 de euro și 430 de puncte WTA primește numărul 1 mondial pentru calificarea în sferturile de finală. Câștigurile pot crește, dacă va reuși să meargă mai departe.

  O semifinalistă e recompensată cu 560.000 de euro, iar o finalistă primește 1,12 milioane de euro. Pentru câștigarea trofeului, cecul este de 2,2 milioane de euro.

  Simona Halep a primit laude peste laude după victoria de luni în fața lui Elise Mertens. Site-ul WTA a scris elogios despre succesul numărului 1 mondial. În sferturile de finală ale competiției, Halep o va întâlni pe Kerber, într-o reeditare a celebrei semifinale de la Australian Open. Atunci, reprezentanta noastră s-a impus cu 9-7 în decisiv, după ce a salvat două mingi de meci. Halep – Kerber se joacă azi , învingătoarea urmând a juca pentru un loc în semifinale cu cea care se impune în duelul Muguruza – Sharapova.

  După Roland Garros, Simona va trece de granița celor 23 de milioane de dolari câștigate doar din tenis. Până acum ea strânsese 22,9 milioane.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img