More


  “Mondialu’ ” din fața televizorului…

  - Advertisement -

  România e Brazilia estului… așa ne alintam noi prin anii 90 când Hagi ne cam ducea la trei Mondiale. Ei bine și de atunci pare că românii au rămas fideli ideii de ”brazilieni”…Și fani ai urmașilor lui Pele. Cel puțin așa ne arată audiențele primelor meciuri de la Mondial.

  Pe primul loc e Brazilia-Elveția cu peste un milion șase sute de mii de privitori, urmat de Spania-Portugalia și la vreo 300000 de privitori distanță, Mexic-Germania, semn că și ”panzerele” mai fac audiență bună. Numai că motorul german s-a gripat iar mexicanii s-au răzbunat după eliminarea din sferturi din 86 . Iar fanii campioanei mondiale au luat foc și l-au luat la țintă pe selecționerul Low…Despre care , ca-n gluma noastră românească cu Tudor Arghezi, scriu că și-a pierdut ”biluța”…din nas. ” Dacă în trecut şi-a verificat zonele intime ( mai pe românește și-a băgat degetele- n c…r) sau şi-a mirosit transpiraţia, acum Low a stat mai mereu cu degetele în nas, pe marginea terenului. Selecţionerul nemţilor a ajuns din nou ţinta ironiilor pe reţelele sociale. ”…Îl consolăm noi…”Mister… ți-ai pierdut biluța…las că faci alta la meciul cu Suedia de sâmbătă.

  Neinspirat comentatorul TVR de la Serbia- Costa Rica… Lovitură liberă pentru Serbia, iar omul de la microfon încearcă o glumă isteață…”Nu e pe teren Cristiano Ronaldo…N-are cine executa periculos de la sârbi…!”Nu se termină bine fraza și KOLAROV… pac îl bate pe Navas cu o execuție perfectă. Seara la dezbateri altă părere de specialist. ”Navas a greșit…Trebuia să mai pună doi oameni în zid”, zice specialistul din studio. Numai că ce să vezi…mingea lui Kolarov s-a dus perfect peste zid și, eventual, Navas mai putea pune în cârca celor din zid încă doi băieți pentru a fi în ton cu oamenii noștri de fotbal. Și abia a început Mondialul…

  Cât despre Brazilia…ei bine, au crezut că ajunge să joace și ei 20 de minute în prima repriză și încă cinci pe final pentru a bate Elveția. N-a fost așa…Să nu uităm totuși că Elveția a remizat în ultimul amical și cu Spania într-un meci arbitrat de careianul Kovacs Istvan…O Elveție ce după numele jucătorilor pare un soi de Albania sub acoperire.

  P.S. Printre atâtea meciuri din Rusia vine și o știre pe flux… ”Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au pus în mişcare cercetările în dosarul plângerilor penale făcute de mai mulţi membri afiliaţi ai FRF privind fapte comise de actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, în intervalul 2014-2018”. Cum e cu ciuruitu’?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img