More


  Portugaliei i-a trecut glonțul pe la ureche…

  - Advertisement -

  Iran a ratat la mustață calificarea în optimile Cupei Mondiale după ce a remizat cu Portugalia, scor 1-1. La finalul meciului de luni seară, Carlos Queiroz, selecţionerul Iranului, le-a adus acuze dure şefilor FIFA.

  Cristiano Ronaldo trebuia eliminat, în opinia antrenorului Iranului. Starul de la Real Madrid a avut o mică altercaţie cu Morteza Pouraliganji, iar în imagini se poate vedea că Ronaldo îl loveşte cu cotul pe adversarul lui, într-un moment în care mingea era într-o altă zonă a terenului.

  „Ai oprit jocul pentru VAR şi acolo este o lovitură cu cotul. Lovitură cu cotul. Asta înseamnă cartonaş roşu în regulament, iar în regulament nu precizează ce trebuie să faci dacă e vorba de Messi sau Ronaldo. Poate decizia nu a fost a arbitrului, ci a venit de sus.

  Jocul acesta le aparţine oamenilor, nu persoanelor din spatele scenei. Sugestia mea, domnule Infantino, este să ridici mâna şi să spui «Îmi pare rău, VAR nu merge şi trebuie să nu îl mai folosim»”, a acuzat Queiroz.

  Arbitrul Enrique Caceres a folosit VAR în trei rânduri: a acordat câte un penalty de fiecare parte şi i-a arătat doar cartonaşul galben lui Cristiano Ronaldo, după incidentul cu Pouraliganji, la care a făcut referire selecţionerul Iranului.

  Iranul a ratat o ocazie uriașă în prelungiri, în vreme ce Ronaldo a irosit și el la 1-0 o lovitură de la 11m.

  Nici celălalt meci al grupei, Maroc-Spania, nu a fost lipsit de suspans. Spaniolii au egalat în ultimul minut după o decizie controversată a VAR-ului. Astfel cu un gol mai mult marcat, Spania termină în fața Portugaliei chiar dacă ambele naționale au strâns 5 puncte din trei meciuri.

  În primele meciuri de ieri, cele din grupa C, Franța-Danemarca 0-0 și Peru-Australia 2-0, iar în optimi merg Franța și Danemarca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img