More


  Retragerea lui Bogdan Lobonț!

  =

  Bogdan Lobonț (40 de ani) a susținut ieri ultima conferință de presă în fața jurnaliștilor. Extrem de emoționat, goalkeeperul care a apărat poarta naționalei în 85 de rânduri e mândru de tot ceea ce a realizat și și-a luat adio de la cariera de fotbalist cu un discurs deosebit. A retrăit primele momente la națională și l-a pus pe cel cu Olanda de la Constanța (1-0) în capul preferințelor.

  “E ultima conferință de presă în calitate de jucător și mă bucur că sunteți prezenți. E un moment emoționant. Voi fi mai puternic. N-am simțit acum nevoia să marchez acest moment cu acest meci. Dar acum a sosit momentul să mă retrag.

  Am luat această decizie de a încheia fotbalul și sunt bucuros de ce am ales. Las în spate 21 de ani de fotbal profesionist, e o pagină albă pe care acum trebuie să o umplu. Trăiesc momentul, vreau să obțin maximum din momentul pe care-l trăiesc.

  Lumea fotbalului se aseamănă cu cea a cinematografiei. Casa de producție e societatea care conduce clubul, actorii sunt jucătorii. Sunt actorii principali. Trebuie să-i susținem pe jucătorii tineri, talentați și să le dezvoltăm calitățile. La fel au făcut și alții cu mine. Trebuie să avem grijă de ei ca de propriii noștri copii. Sunt peste 200 de jucători cu care am petrecut o zi la națională.

  Mi-aș dori să joc din nou toate meciurile pe care le-am jucat la națională. Aș ajunge la 170 de selecții. Pe primul loc l-aș pune pe cel cu Olanda de la Constanța. Apoi meciurile de calificare la Euro 2000”, a zis Lobonț la conferința de presă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img