More


  Scrimă-copii 12-13 ani / Luca Gurza, argint la Naționalele de spadă

  =

  Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii. La această întrecere-maraton, sunt prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. Se trage la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.

  Întrecerile au debutat sâmbătă, 16 iunie 2018, de la ora 9:00, cu proba de spadă masculin, la categoria 12-13 ani. La start s-au prezentat 58 de sportivi din întreaga țară, iar în acest an medalia de aur și titlul de campion național au fost câștigate de către Alexandru Popescu. Legitimat la CS UNEFS, Alexandru l-a învins în finală pe Luca Gurza, de la CS Satu Mare, scor 10-8. Pe locul trei s-au clasat Ștefan Sita (CSS1 Constanța) și Raul Tufan (LPS Bihorul Oradea).

  MEZINGER Marton de la LPS SATU MARE a fost eliminat in sferturi si a terminat pe locul cinci. CÎMPAN Anton de la CS SATU MARE a terminat pe șapte fiind eliminat tot în sferturi.
  MATESAN Raul de la LPS SATU MARE a terminat pe locul 37, iar ERDEI Marton CS SATU MARE pe 43.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img