More


  Someșul se impune la Sport Festival Cluj 2018

  - Advertisement -

  Cluj Napoca a fost în weekend capitala sportului românesc. Sport Festival Cluj 2018 a adus în atenție o serie de evenimente interesante , cap de afiș reprezentând meciul Generația de Aur-Barcelona.
  În cadrul festivalului am avut parte și de turnee la fotbal pentru copii. Iar la U14 a fost invitată și Someșul Satu Mare.Echipa pregătită de Cristi Popa și Cosmin Iuhas a fost surpriza plăcută și a câștigat trofeul.

  La această categorie de vârstă s-au înscris șase echipe, iar în grupă, Someșul Satu Mare s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Universitatea Cluj 2, respectiv cu 5-1 cu Șepcile Roșii. În semifinale a trecut din nou de Șepcile Roșii (și-a câștigat acest drept în recalificări) și s-a impus cu 7-0. A urmat marea finală contra primei echipe a Universității Cluj. Un ultim act echilibrat, decis de un singur gol. Raul Matioc a fost singurul marcator, iar după turneu a fost declarat jucătorul turneului.

  Someșul Satu Mare: Rareș Oșan, David Borbei, Raul Apai, Rareș Mureșan, Patric Tamas, Adrian Godja, Nicolas Tafa, Andrei Zbona, Raul Matioc, Ricardo Paul, Adrian Crișan, Alex Micle, Paul Micle, Raul Raț, Ionuț Tite, Maris Duca, Daniel Bodan.
  Antrenori< Cosmin Iuhas și Cristi Popa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img