More


  Succes total pentru “Streetball Joy For Kids!”

  =

  Agitație mare sâmbătă în parcarea hypermarketului AUCHAN. Prima ediție a competiției ”Streetball Joy For Kids!” a adus pe cele trei terenuri amenajate de organizatori peste 150 de copii de la Kinder Ball Academy Satu Mare.

  S-a jucat pe trei categorii de vârstă iar meciurile au fost extrem de atractive. Au fost multe surprize pregătite copiilor și părinților de organizatori și sponsori.

  Pe lângă meciurile de 3×3 am avut parte și de concursuri de ”obligata ”, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

  ”Mă bucur că am reușit să aducem un număr atât de mare de copii și de părinți la acest eveniment. Le mulțumim sponsorilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și suntem convinși că după succesul turneului de azi vom mai organiza pe viitor și alte competiții de streetball”, ne-a spus antrenorul Lucian Laza, cel care coordonează activitatea la Kinder Ball Academy.

  Sponsorul principal AUCHAN a acordat premii tuturor copiilor…De asemenea, s-au implicat și cei de la Inovativ Glass, Mobila Sima, Compas, iar pizza pentru echipele participante a fost asigurată de Amparo Pizzerie și Restaurant.

  Sponsori Strettball : AUCHAN SATU MARE , INOVATIV GLASS CONCEPT , Mobila SIMA , Librăria COMPAS, Restaurant Pizzerie AMPARO, Alconor Company, Total Baschet
  Felicitări copiilor, părinților și organizatorilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img