More


  Vaida Beata are o nouă colegă de echipă

  - Advertisement -

  Cea mai bună echipă de volei pe plajă din România, formată din ex-jucătoarele CSM-ului din Satu Mare, Vaida Beata și Adriana Matei, a reușit și anul acesta performanțe deosebite. Care au culminat cu câștigarea turneului din Brazilia, unul din circuitul mondial.

  Trupa antrenată de Adrian Pricop e prima echipă românească învingătoare într-un turneu din circuitul mondial de volei pe plajă. Ele s-au impus la Miguel Pereira, în Brazilia, turneu cotat cu o stea.În urma acestui succes fetele noastre au urcat în Top 50 mondial și atacă acum calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

  Din păcate însă antrenorul Adrian Pricop a fost nevoit după turneul din Brazilia să efectueze o schimbare în lot. Accidentată la spate, Adriana Matei a fost înlocuită cu Ariana Pârv.

  Iar în noua formulă echipa României a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Ostrava la un circuit CEV. Înainte de plecarea în Cehia, Beata și Ariana s-au oprit pentru două zile la Satu Mare unde s-au antrenat la baza sportivă de la Aqua Star.

  ”Sper să continuăm și în noua formulă rezultatele bune și să ne atingem obiectivele”, ne-a spus antrenorul Adrian Pricop.

  La Ostrava, România a fost eliminată în optimi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img