More


  Cristi Popa și Ovidiu Suciu vin la Săptămâna Sportivă

  =

  Vacanța e pe sfârșite la Unirea Tășnad. Singura reprezentantă a fotbalului sătmărean în Liga a 3-a își reia de mâine pregătirile. Iar antrenorii echipei, Cristi Popa și Ovidiu Suciu, vin în studioul Nord Vest TV pentru a vorbi despre obiectivele sezonului 2018-2019. Emisiunea Săptămâna sportivă va începe la ora 20,45.

  Altfel vom afla dacă se confirmă zvonurile care îl dădeau în lotul celor de la Tășnad pe fostul căpitan de la Olimpia, Cosmin Iuhas. Prin târg se vorbește că Iuhas, refăcut după accidentare , ar urma să joace în liga a 3-a și în paralel să antreneze la Dorolț în liga a 4-a.

  Deocamdată sunt sigure două achiziții la Tășnad, Florin Gorbe şi Kevin Purguly. Și mai e bătut în cuie cantonamentul din 30 iulie-6 august.

  Se pare că tășnădenii vor juca amicale doar în deplasare, terenul lor fiind în reconstrucție.

  Programul:
  14 iulie: joc şcoală

  25 iulie: FC Csenger (Ungaria, deplasare)

  28 iulie: Luceafărul Oradea (Liga 2, deplasare)

  4 august: CS Minaur Baia Mare (Liga 3 – în cantonament)

  8 august: CS Minaur Baia Mare (retur)

  11 august: Comuna Recea (Liga 3, deplasare)

  Unirea va juca aceste amicale doar în deplasare deoarece în perioada următoare se vor face îmbunătăţiri la propriul teren.

  Sezonul 2018-2019 din Liga 3 ar urma să înceapă în 25 august, dar Unirea Tăşnad va începe mai devreme sezonul oficial. Asta pentru că în 15 august se joacă faza a doua din Cupa României, unde va juca şi clubul nostru din Liga 3. Ca şi o paranteză, deţinătoarea Cupei României din judeţ, Crasna Moftinu Mic, va intra în prima fază, adică în 1 august.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img