More


  Dacian Nastai ar putea antrena la FCSB!

  =

  Munca deosebită depusă de-a lungul vremii la LPS Satu Mare și performanțele obținute la nivel de copii și juniori au făcut din Dacian Nastai unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din țară.

  Nastai a dobândit licența UEFA PRO iar la doar câteva zile de la cursul festiv de la Casa Fotbalului se pare că au și apărut ofertele pentru tehnicianul sătmărean.

  ”Azi în vizită la FCSB” a postat Dacian Nastai , vineri 20 iulie pe contul său de facebook. Iar imaginile nu par a fi întâmplătoare. Iar vizita niciatât… Se pare că cei de la FCSB l-ar dori pe Dacian Nastai la Centrul de copii și juniori de la club unde i s-ar oferi postul de antrenor la U 19 și la echipa a doua .

  Nastai care în trecut a mai fost curtat de Târgu Mureș sau Timișoara a ales până acum să lucreze la Satu Mare…Cum însă proverbul cu ”nimeni nu-i profet în țara lui” e valabil și în cazul lui Dacian , s-ar putea ca ofertele venite în această vară , de la FCSB și de la un club din Ungaria să-l facă să încerce o nouă aventură… Un lucru e sigur…Dacian Nastai și-a luat o pauză de un an de la LPS Satu Mare…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img