More


  Florin Fabian și Dacian Nastai, primii antrenori sătmăreni cu licența UEFA PRO!

  =

  Casa Fotbalului a găzduit marți, 17 iulie, ceremonia de absolvire a cursanților de la licența UEFA PRO, generația 2018. Iar spre lauda lor, printre absolventi ii avem si pe satmarenii Florin Fabian si Dacian Nastai. Sunt primii antrenori satmareni cu licenta PRO… si sa speram ca vor si apuca sa si demonstreze calitatile si abilitatile dobandite la curs in fotbalul satmarean.

  În cadrul evenimentului, o parte dintre absolvenți au transmis mesajul lor celor prezenți în sală. Printre aceștia, Aurel Țicleanu, Constantin Giurescu, George Ogăraru, Nicolae Dică.

  „A fost un grup extraordinar! Am muncit bine, ca o echipă, sper să ajungeți pe un drum cât mai înalt în carieră”, a spus Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori.

  Cursurile actualei generații de absolvenți ai licenței UEFA PRO au început în martie 2017 și s-au încheiat în iunie 2018, odată cu examenul final.

  „Am avut, în total, 16 module de câte 3 zile, care s-au întins pe o durată de 510 ore. Perioada minimă recomandată de UEFA a fost de 360 de ore”, a explicat Dan Apolzan.

  Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, le-a transmis gândurile sale noii generații de antrenori: „Fericirea nu prea există în fotbal, am văzut-o în aceste zile la Deschamps, dar ea este trecătoare, este extrem de scurtă. Așa se întâmplă în această meserie. Sunteți de admirat pentru ce ați făcut până acum și pentru ce veți face în continuare, iar pentru mine este o mândrie să vă cunosc, să vă am alături, este o mândrie că sunteți produsul Școlii Federale de Antrenori. Felicitări!”.

  Absolvenții cursurilor licenței UEFA PRO, generația 2018, sunt următorii:
  Alexandru Andrași, Cosmin Bărcăuan, Octavian Benga, Sorin Brîndescu, Alin Chița, Aristică Cioabă, Sorin Colceag, Mugurel Cornățeanu, Nicolae Dică, Laurențiu Diniță, Daniel Dobai, Florin Fabian, Constantin Giurescu, Diego Longo, Iulian Matei, Adrian Mihalcea, Dacian Nastai, Vasile Neagu, George Ogăraru, Constantin Oprescu, Alin Pânzaru, Cristian Petre, Ioan Petrescu, Ladislau Popovits, Cristinel Țermure, Aurel Țicleanu, Valeriu Tiță.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img