More


  Hagi “lucrează” pentru FCSB!

  =

  FCSB ar trebui să-şi ia gândul de la a mai transfera un atacant le echipă, cel puţin aşa susţine Gică Hagi, care crede că Florinel Coman este vârful perfect pentru echipa antrenată de Nicolae Dică.

  Recent, Florinel a marcat o dublă în derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională, şi speră că poate fi un restart în cariera sa. Totuşi, FCSB caută de urgenţă un atacant, mai ales că Gnohere a rămas singurul vârf de meserie după plecarea lui Denis Alibec la Astra.

  Hagi îşi urmăreşte cu atenţie rivalii şi continuă să-şi apere foştii fotbalişti, pe care i-a crescut în cadrul academiei de la Ovidiu. Florinel Coman a rămas unul dintre cei mai buni fotbalişti care au ieşit pe porţile clubului, iar “Regele” susţine că FCSB are atacantul potrivit.

  Antrenorul Viitorului şi-a expus punctul de vedere imediat după meciul cu Concordia: “Steaua are atacant! E un vârf adevărat, pentru o echipă mare aşa cum e Steaua. Ar fi cea mai mare greşeală. Făceau cea mai mare greşeală să-l dea pe Coman, când el e mult mai bun decât acum un an jumatate, doi ani, când a debutat cu mine. Fizic, nu era la nivelul care e acum. Cred eu, că e unul dintre cele mai bune vârfuri din România. Noi îi spuneam ca e o vulpe, e şiret, ştie ce să facă în careu, marchează goluri, e un tip combinativ, care atacă bine. Eu cred că Steaua face cea mai mare greşeală dacă o să cumpere un vârf! Coman e cel mai bun”, a susţinut patronul Viitorului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img