More

    Krausz a ajuns lângă Kanalos și Heil în liga a 2-a din Ungaria

    ASU Politehnica Timişoara şi-a luat gândul de la unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut în sezonul recent încheiat. Raul Krausz (22 de ani) şi-a încheiat contractul cu bănăţenii la finalul acestui campionat, a refuzat oferta de prelungire şi va merge în Ungaria, la Kazincbarcika SC, o echipă modestă din Liga 2.

    Al doilea cel mai utilizat jucător de ASU Poli în recentul campionat al Ligii 2, ca meciuri jucate, după Dănuţ Bilia, a lăsat Timişoara pentru modesta Kazincbarcika, o echipă care a încheiat sezonul pe locul 17 în eşalonul secund din Ungaria, chiar prima poziţie deasupra retrogradatelor.

    Krausz s-a remarcat la FC Maramureş şi a fost transferat de Dinamo, apoi cedat sub formă de împrumut la Berceni. Ulterior a evoluat la Olimpia Satu Mare şi ASU Poli, în Liga 2, iar acum merge în Ungaria, la echipa unde mai joacă alţi jucători ce au evoluat pentru Olimpia Satu Mare : Karoly Fila, Valter Heil şi Tony Kanalos.

    Krausz era anunțat pe vremea când evolua la Olimpia ca fiind marea speranță a clubului cu oferte de transfer din Israel, Suedia sau Cipru.

    În sezonul recent încheiat, Raul Krausz a jucat în 34 de meciuri pentru ASU Poli, dintre care în 33 a fost titular, şi a înscris 3 goluri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE