More


  “ Mondialu’ ” din fața tele-vizorului…

  =

  Umorul englezesc e la mare căutare anul ăsta…După poantele cu acele coincidențe legate de Liverpool, Papa de la Roma , nunți regale și câștigarea Cupei Campionilor, acum în Insulă s-a lansat povestea cu Talismanu Pep.

  Cică în 2010, Guardiola era campion cu Barca și Spania a luat titlul mondial. Peste patru ani , Pep era campion cu Bayern și Germania a defilat în Brazilia. În 2018, Guardiola a luat Premier League cu Manchester City iar morala zice că…Anglia ar trebui să ridice trofeul…Bună asta…Doar că trebuie să mai fie de acord și croații. Și apoi om mai vedea noi dacă e cazul și de finală.

  Legat de Anglia…interesantă e statistica lor care ne arată încă o dată de ce Premier League e cel mai tare și scump campionat din lume…Toți jucătorii din lotul Angliei vin din Premier League iar dacă ne uităm și la celelalte trei semifinaliste găsim o grămadă de băieți ce nu dau doi bani pe Brexit.

  Crawley, comuna în care a crescut Gareth Southgate, e în extaz. Sute de oameni i-au cerut primarului Peter Lamb să-i ridice o statuie selecționerului în vârstă de 47 de ani. “În general, sunt un pesimist, dar acum chiar și eu cred tot mai mult că putem cuceri Cupa Mondială”, a declarat Lamb. Acum parcă îl înțeleg și mai bine pe Hagi când cerea statui generației de aur…Ei l-au bătut pe Southgate în 98…

  Fundașul croat și-o cam caută cu lumânarea. Domagoj Vida (29 de ani), avertizat de FIFA pentru mesajul ”Glorie Ucrainei” transmis într-un clip alături de Vukojevici, a mai făcut unul provocator și cu Olici, după eliminarea Rusiei. Acum alături de Ivica Olici, alt secund, după mai multe beri și cu un nou mesaj.

  Ziarul Soviețki Sport a reușit să traducă vorbele împleticite ale stoperului, care, în afară de “Glorie Ucrainei”, i-a atacat și pe sârbi cu “Să arzi, Belgrad!”, făcând apoi referire, printr-un cântec sârbesc la Jovan, patronul unui restaurant din Kiev (chiar cu numele “Belgrad”) deținut în trecut de Goran Gavrančici, fostul coleg al lui Domagoj de la Dinamo Kiev. Și te mai miri că o grămadă de războaie au pornit din Balcani, din spațiul ex-iugoslav… Ne mai aducem aminte și de vulturii lui Shaqiri și Xhaka și e gata zarva…Așa e când nu ține omu la beutură…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img