More


  Motoare încinse și spectacol pe patru roți la Luna Șes

  =

  Devine deja o tradiție ca la mijlocul verii iubitorii sporturilor cu motor să-și dea întâlnire pe micul Transfăgărășan al Oașului, așa cum e numit printre concurenți superbul traseu de 2,8 km al raliului de la Luna Șes.

  Vremea bună, zona extraordinară și traseul bine pus la punct de organizatori au atras numeroși iubitori ai sporturilor cu motor în zonă. La start am avut 30 de concurenți care au încercat , atât cât i-au ținut puterile, concentrarea și…motorizarea mașinii să scoată timpi cât mai buni. Și, bineînțeles să evite nedorite accidentări ori ieșiri în decor.


  Băimărenii Claudiu Orha și Veress Istvan s-au dovedit a fi cei mai rapizi și au terminat pe primele două locuri prima etapă a Campionatului Național de VTM. Orha pe un Mitshubishi Colt a reușit să termine cursa în 01:55,87 iar Veress în 01:56,40.

  Bătălie strânsă am avut și pentru locul trei. Szabo Robert din Zalău l-a depășit cu șase miimi pe sătmăreanul Feri Kui!

  Veress pe Subaru Impreza a terminat în 01:57,21 iar Feri Kui pe Seat Ibiza în 01:57,27!!!

  Vezendan Mihai pe o Honda CRX a terminat pe opt la general cu 2 minute scoase, Stecka Florin pe BMW 318 a încheiat pe 13, Iocsak Natalia Ramona din Livada pe Honda Civic a fost pe 18 la open dar și a câștigat categoria la juniori. Și bineînțeles la feminin!


  Balogh Dominik, Pintye Balazs și Lihor Adam au completat și ei lista sătmărenilor care au încheiat cu bine competiția.

  Organizatorii țin să mulțumească pentru sprijin: Consiliului Judetean Satu Mare, Primaria si Consiliul Local Negresti Oas, ISU Somes Satu Mare sectia Negresti-Oas, Jandarmeria Satu Mare, Politia Nergesti Oas, Serviciul Politiei Rutiere al Judetului Satu Mare, Salvamont Satu Mare, Seviciul de Ambulanta Satu Mare. Și sponsorilor : ATP Motors, Nova Oas, Alconor Company, Pensiunea Andreea, Mediaprint, Milan srl, Sala de evenimente Esedra, Alibaba trans, Sportmania2000, BP Racing.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img