More


  Becali a luat FOC şi a DICTAT ruperea negocierilor!

  =

  Jubal, transferul anuntat ca sigur de Gigi Becali la FCSB, nu va mai ajunge sub comanda lui Dica. Negocierile au fost oprite.

  Gigi Becali a anuntat transferul lui Jubal in cursul zilei de luni. “Semneaza sigur maine si intra direct titular”, declara Becali. Patronul FCSB era atat de sigur ca fundasul central va ajunge la FCSB incat a facut publice si date din contract: 180.000 de euro salariu pe primul an. Becali le promisese si impresarilor fotbalistilor o anumita suma de bani pentru realizarea transferului. Totul a picat acum, informeaza DigiSport. Iar de vina ar fi impresarii fotbalistului care au ales sa mearga la doua capete.

  Mai exact, impresarii fundasului brazilian negociau in paralel cu FCSB si Dinamo Kiev. Acestia erau mai degraba tentati sa-l duca pe Jubal in Ucraina pentru ca Dinamo Kiev oferea un pachet financiar mult mai atractiv decat vicecampioana Romaniei. In momentul in care a aflat de aceste discutii, Gigi Becali a intrerupt orice legatura cu impresarii lui Jubal si a oprit negocierile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img