More


  Comportare onorabilă la Europene

  =

  Capitala Letoniei, Riga a fost gazda Campionatului European de şah U18. Peste 1.000 de sportivi, reprezentând 48 de naţiuni, au concurat timp de 10 zile pentru medalii iar printre ei am avut şi trei sătmăreni. Iar cei trei șahiști din Satu Mare s-au descurcat onorabil ținând cont de numărul mare de participanți la categoriile acestora.

  Darius Torok-Brânduşan , antrenat de maestrul FIDE Ciprian Muntean la CS Voinţa Satu Mare, a încheiat concursul de la Riga pe locul 28. După 9 runde sătmăreanul a strâns 5 puncte la U8, o categorie de vârstă cu 77 de şahişti prezenţi la start. Darius a obţinut biletul la Riga după ce a devenit campion naţional în primăvara acestui an.


  Ştefania Sălăjan de la LPS Satu Mare a intrat în concurs la categoria U12 alături de alte 81 de sportive talentate. Sportiva pregătită de profesorul Cătălin Ardelean a încheiat concursul pe locul 42 după ce a obţinut 4,5 puncte.

  Alin Angheluş, tot de la LPS Satu Mare şi tot pregătit de profesorul Cătălin Ardelean, a avut un start de campionat ezitant, însă după patru runde şi-a intrat în formă. Aşa se face că a strâns în total 4,5 puncte, suficiente pentru locul 60. La categoria băieţi U16 au participat 113 sportivi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img